Serieresultat

  MBTK - NEWS Senaste nyheterna hittar du här

Omgång 8
Onsdagen 12 januari
BTK Ratic - MBTK 
Resultat 3-7
Publik 1

Lagmatchprotokollet läser du här


Tre ungdomar i BTK Ratic mot tre äldre män för MBTK. Rutinen tog ut sin rätt och MBTK vann till slut med klara 3 -7. Weiny Larsson tog full pott, Krister Edvardsson vann också sina medan Magnus Karlsson tog en seger i dubbeln tillsammans med Weiny Larsson. Trevlig match där Ratic killarna stod upp bra och har framtiden för sig.


Tabellen läser du här

Från vänster
Magnus Karlsson,
Jonathan Andersson,
Weiny Larsson,
William Silversten,
Krister Edvardsson
och Theo Valström

Weiny Larsson servar mot Wiliam Silversten.


Magnus Karlsson (MBTK)
Jonathan Andersson (Ratic)
är de övriga i dubbelspelet.


Dubbeln vann MBTK med
3 - 0
i set.

Omgång 7
torsdagen 9 december
MBTK - Halmstad BTK
Resultat 2-8
Publik 4

Lagmatchprotokollet läser du här

Inte mycket att säga om Halmstad var det klart bättre laget. Weiny, Mikael och Magnus bestod laget av. Bäst gick det för Weiny som tog två men förlorade säsongens sista match så förlust nollan sprack mot Erik Wieslander med 0-3 i set. Nu laddar vi om siktar på att göra en bättre vår säsong än hösten var. 4 vinster och 3 förluster blev höstens matchfacit. 
Tabellen läser du här

Omgång 6
tisdagen 30 november 2021
MBTK - Simlångsdalen 
Resultat 4-6
Publik 4

Lagmatchprotokollet läser du här

Simlångsdalen lag vann över MBTK med 6-4. Weiny Larsson tog sina tre singlar och tillsammans med Magnus Karlsson  vann de även dubbeln. Några singelvinster blev det inte för Mikael Hörnebrant eller Magnus Karlsson. Förlusten var MBTK andra för säsongen. Simlångsdalen förfogade över tre jämna spelare medan i MBTK var det Weiny Larsson som var i en klass för sig.

Omgång 5
Onsdagen 24 november 2021
Rydöbruk - MBTK 
Resultat 6 - 4
Publik 4

Lagmatchprotokollet läser du här


Rydöbruks B lag vann över MBTK med 6-4. Weiny Larsson tog sina tre singlar och tillsammans med Mikael Hörnebrant vann de även dubbeln. Några singelvinster blev det inte för Mikael Hörnebrant eller Magnus Karlsson. Förlusten var MBTK första för säsongen och Rydöbruk går upp i topp i div 7 serien. Nu gäller det att ladda om och fokusera på rätt saker för avsluta så bra som möjligt. Närmast står Simlångsdalen hemma och ytterligare en vecka kommer HBTK på besök. 


Omgång 4
Torsdagen 11 november 2021
Sibbarp - MBTK 
Resultat 2-8
Publik 4

Lagmatchprotokollet läser du här


MBTK styrde kosan mot Sibbarp. Då Mikael Hörnebrant fick lämna återbud så hoppade Krister Edvardsson in för spel. Övriga var Weiny Larsson och Magnus Karlsson. Weiny spelade stabilt mathen igenom. I dubbeln mönstrade Weiny tillsammans med Magnus Karlsson. Bra kemi mellan spelarna och en stabil seger som gjorde ställnigen 6-1. I slutrundan vann Krister och Weiny sina matcher. Hans Wieslander i Sibbarp blev för svår för Magnus. Slutresultatet skrevs till 8 - 2 till MBTK.


Omgång 3
Torsdagen 28 oktober 2021
MBTK - BTK Hylte 
Resultat 7-3
Publik 4

Lagmatchprotokollet läser du här
Weiny Larsson, Mikael Hörnebrant och Magnus Karlsson tog tre raka vinst. Weiny Larsson och Magnus Karlsson spelade ihop i dubbeln. Spelade upp sig och vann med 3-2 i set. Starkt gjort.


Omgång 2 
Onsdagen 27 oktober 2021
Halmstad BTK  - MBTK 
Reslutat 1-9


En relativ enkel seger blev det andra matchen i årets seriespel. Inte förrän i match tio lyckades HBTK få med sig en delseger där Mikael Hörnebrant fick ge sig en fem sets match. MBTK mönstade med
Weiny Larsson, Krister Edvardsson och Mikael Hörnebrant.Omgång 1
Torsdagen 14 oktober 2021

MBTK - BTK Ratic C
Resultat 8 - 2

Publik 4 


MBTK tog emot BTK Ratic C i Sparbankshallen. Matchen vanns av MBTK med klara 8-2.
Det märktes att det var ett tag sedan var seriespel. Desto längre matchen pågick desto bättre blev spelet. MBTK ställde upp med Mikael Hörnebrant, Weiny Larsson och Magnus Karlsson.


Nästa match blir borta Onsdagen 27 oktober mot Halmstad BTK 2


Lagmatchprotokollet läser du härMBTK - BTK Ratic C
Från vänster: Magnus Karlsson, Mikael Hörnebrant, Weiny Larsson

William Silversten,Mats Johansson och , Dan Hemphälä


MBTK - Länkar